Food & Balance

Η «χρυσή τομή» φαγητού και ισορροπίας

Πιστοποιημένη υγεία

Βιολογικά Γεύματα Η ιστορία μας στο χώρο των βιολογικών προϊόντων ξεκινά το 2003. Αρκετά χρόνια, πριν η μόδα της βιολογικής διατροφής αρχίσει να μετατρέπεται σε διατροφική αντίληψη βιώσιμης ηθικής γαστρονομίας. Το 2018, συμπληρώσαμε τη μεγάλη γκάμα βιολογικών προϊόντων μας με τα έτοιμα γεύματα ψυγείου. Όλα τα βιολογικά προϊόντα μας φέρουν γραπτή πιστοποίηση από τον αρμόδιο εληνικό φορέα πιστοποιήσεων. Γεγονός που θα έπρεπε, αλλά δυστυχώς δεν είναι δεδομένο για τα φερόμενα ως βιολογικά προϊόντα, στην ελληνική τουλάχιστον αγορά.

Η Ελλάδα στον κόσμο

Η εξαγωγική δραστηριότητα της ArtemisG, δεν είναι μια επιπλέον εμπορική κίνηση της επιχείρησης. Το αγνό ελληνικό φαγητό, το ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τα μυρωδάτα τυριά, οι ψημένοι στον ήλιο και στο φως ελληνικοί καρποί, τα λαχανικά, τα ζαρζαβατικά και κάθε πρώτη ύλη για μαγείρεμα, αποτελούν δώρο της φύσης, ζακουστό στα πέρατα της γης. Το καλό ελληνικό φαγητό, είναι περιζήτητο και γίνεται όλο και πιο ξακουστό. Αυτό το δώρο, οι Έλληνες το εκτιμούμε, ξέρουμε να το απολαμβάνουμε και όταν το μοιραζόμαστε αποκτά μεγαλύτερη αξία!

Τι σημαίνει προϊόν με τη σφραγίδα Artemis;

  1. πλούσια ποικιλία γευμάτων, πιτών, σαλατών κ.ά. προϊόντωνμε συνταγές που περιέχουν υπερτροφές (π.χ. φαγόπυρο, κινόα, λαχανίδα, σταφίσες, ηλιόσπορους)
  2. άριστες πρώτες ύλες, πιστοποιημένα βιολογικές ή πολύ αυστηρά επιλεγμένες, με ΠΟΠ, με κριτήριο την εντοπιότητα και την εποχικότητα
  3. προσαρμοσμένα γεύματα χειμώνα και καλοκαίρι
    χρήση πιστοποιημένου, βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου
  4. λεπτομερής αναφορά των των συστατικών του φαγητού στις συσκευασίες

Πρωτοπορεία

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2003 ΒΡΑΒΕΙΟ για την Πρώτη Βιολογική Πίτα στην Ελληνική Αγορά ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ στην Ελληνική Αγορά του Πρώτου Έτοιμου Βιολογικού Γεύματος

Food & balance

Η ArtemisG, απαντά σήμερα στην ακραία στάση απέναντι στο φαγητό, που δεν έχει καμία διατροφική αξία για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ας είμαστε ειλικρινείς! Η διατροφή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και η υιοθέτηση μιας υγιεινής διατροφής αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για τη βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη υγεία μας. Η διατροφική μας συμπεριφορά επηρεάζεται από τις διατροφικές πεποιθήσεις μας, οι οποίες κατά γενική ομολογία, οφείλουν να στηρίζονται σε μία ισορροπημένη, ολιστική αντίληψη για τη θέση και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και το περιβάλλον του. Ισορροπία: μία λέξη κλειδί για τη ψυχική και σωματική υγεία του σύγχρονου ανρθώπου. Μία λέξη που χρειάζεται να εντάξουμε αποφασιστικά και στη διατροφή μας.

3 σε 1

Και έτοιμο και σπιτικό και υγιεινό φαγητό σε ένα. Για κάθε ανάγκη ή προτίμηση, για κάθε στιγμή και για κάθε χώρο, υπάρχει ένα έτοιμο, φρέσκο γεύμα, φυλαγμένο στο ψυγείο σε ασφαλή συσκευασία κατάλληλη για τρόφιμα, έτοιμο για κατανάλωση. Γεύμα με φιλοσοφική αντίληψη μεσογειακής διατροφής! Η ελληνική κουζίνα στο απώγειό της!

Vegans Welcome

Μια δυνατή ομάδα, αποτελούμενη από επιστήμονες, εξειδικευμένους και δοκιμασμένους "τεχνίτες" του καλού φαγητού, σε άριστη συνεργασία με ένα ορεξάτο τμήμα πωλήσεων και διανομής, που αφουγκράζεται σωστά την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για σωστή διατροφή, απογειώνουν την έννοια "έτοιμο σπιτικό φαγητό". Οι vegans για την ΑRTEMISg δεν είναι κοινό με ...άποψη! Είναι κοινό που έχει μια δομημένη άποψη για τη διατροφή του και η υπερκάλυψη αυτής του της ανάγκης, είναι στοίχημα που πιστεύουμε ότι το κερδίζουμε κάθε μέρα και περισσότερο.

...κοπιάστε στο σπιτικό μας να σας φιλέψουμε!
...κοπιάστε στο σπιτικό μας να σας φιλέψουμε!

Παραγγελία Χονδρικής.

Κλείστε τηλεφωνικό ραντεβού για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τον τιμοκατάλογο μας, και για να πραγματοποιήσετε άμεσα την παραγγελία σας!

Our goal is to help people in the best way possible. this is a basic principle in every case and cause for success. contact us today for a free consultation. 

Practice Areas

Newsletter

Sign up to our newsletter