Banner_4
Banner_2
Banner_3

Βιολογικά γεύματα

Η ιστορία μας στο χώρο των βιολογικών προϊόντων ξεκινά το 2003. Αρκετά χρόνια, πριν η μόδα της βιολογικής διατροφής αρχίσει να μετατρέπεται σε διατροφική αντίληψη βιώσιμης ηθικής γαστρονομίας.

Παραγωγή παραδοσιακών και βιολογικών τροφίμων

Η Artemis δραστηριοποιείται στην παραγωγή τροφίμων από το 2003, σε πλήρως ανακαινισμένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στις οποίες τηρούνται οι προδιαγραφές ασφαλούς παραγωγής τροφίμων. Με εμπειρία χρόνων, προσφέρει εξυπηρέτηση στους πελάτες της με συνέπεια και ευελιξία, διανέμοντας τα προιόντα της σε καταστήματα και επιχειρήσεις κάθε είδους, σε όλη την Ελλάδα αλλα και το εξωτερικό

Υγειηνό έτοιμο φαγητό για κάθε ανάγκη

Και έτοιμο και σπιτικό και υγιεινό φαγητό σε ένα. Για κάθε ανάγκη ή προτίμηση, για κάθε στιγμή και για κάθε χώρο, υπάρχει ένα έτοιμο, φρέσκο γεύμα, φυλαγμένο στο ψυγείο σε ασφαλή συσκευασία κατάλληλη για τρόφιμα, έτοιμο για κατανάλωση. Γεύμα με φιλοσοφική αντίληψη μεσογειακής διατροφής! Η ελληνική κουζίνα στο απώγειό της!!

Επιλογές για Vegans και χορτοφάγους

Οι vegans για την ΑRTEMIS δεν είναι κοινό με ...άποψη! Είναι κοινό που έχει μια δομημένη άποψη για τη διατροφή του και η υπερκάλυψη αυτής του της ανάγκης, είναι στοίχημα που πιστεύουμε ότι το κερδίζουμε κάθε μέρα και περισσότερο.

Βιολογικά γεύματα

Η ιστορία μας στο χώρο των βιολογικών προϊόντων ξεκινά το 2003. Αρκετά χρόνια, πριν η μόδα της βιολογικής διατροφής αρχίσει να μετατρέπεται σε διατροφική αντίληψη βιώσιμης ηθικής γαστρονομίας. Το 2018, συμπληρώσαμε τη μεγάλη γκάμα βιολογικών προϊόντων μας με τα έτοιμα γεύματα ψυγείου, προσφέροντας ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις στο έτοιμο φαγητό, κάνοντας προσιτή την ισορροπημένη διατροφή σε όσους αδυνατούν να ασχοληθούν με την μαγειρική λόγω του γρήγορου ρυθμού της καθημερινότητάς τους. Όλα τα βιολογικά προϊόντα μας φέρουν γραπτή πιστοποίηση από την Δ.Η.Ο.

Η Artemis στον κόσμο

Η εξαγωγική δραστηριότητα της ARTEMISg, δεν είναι μια επιπλέον εμπορική κίνηση της επιχείρησης. Το αγνό ελληνικό φαγητό, το ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τα μυρωδάτα τυριά, οι ψημένοι στον ήλιο και στο φως ελληνικοί καρποί, τα λαχανικά, τα ζαρζαβατικά και κάθε πρώτη ύλη για μαγείρεμα, αποτελούν δώρο της φύσης, ζακουστό στα πέρατα της γης. Το καλό ελληνικό φαγητό, είναι περιζήτητο και γίνεται όλο και πιο ξακουστό. Αυτό το δώρο, οι Έλληνες το εκτιμούμε, ξέρουμε να το απολαμβάνουμε και όταν το μοιραζόμαστε αποκτά μεγαλύτερη αξία!

Τι σημαίνει προϊόν με τη σφραγίδα Artemis;

  1. πλούσια ποικιλία γευμάτων, πιτών, σαλατών κ.ά. προϊόντωνμε συνταγές που περιέχουν υπερτροφές (π.χ. φαγόπυρο, κινόα, λαχανίδα, σταφίσες, ηλιόσπορους)
  2. άριστες πρώτες ύλες, πιστοποιημένα βιολογικές ή πολύ αυστηρά επιλεγμένες, με ΠΟΠ, με κριτήριο την εντοπιότητα και την εποχικότητα
  3. προσαρμοσμένα γεύματα χειμώνα και καλοκαίρι
    χρήση πιστοποιημένου, βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου
  4. λεπτομερής αναφορά των των συστατικών του φαγητού στις συσκευασίες

Πρωτοπορεία

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2003 ΒΡΑΒΕΙΟ για την Πρώτη Βιολογική Πίτα στην Ελληνική Αγορά ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ στην Ελληνική Αγορά του Πρώτου Έτοιμου Βιολογικού Γεύματος

Παραγγελία Χονδρικής.

Κλείστε τηλεφωνικό ραντεβού για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τον τιμοκατάλογο μας, και για να πραγματοποιήσετε άμεσα την παραγγελία σας!

Our goal is to help people in the best way possible. this is a basic principle in every case and cause for success. contact us today for a free consultation. 

Practice Areas

Newsletter

Sign up to our newsletter