Ειδικές Παραγγελίες

Ειδικές Παραγγελίες

Δημιουργούμε με βάση τις ανάγκες σας

Προσαρμοσμένα γεύματα στις ανάγκες των πελατών σας

Δημιουργούμε και παρασκευάζουμε στο εργαστήριό μας κατόπιν συνεννόησης tailor - made παραγγελίες τροφίμων - γευμάτων για επιχειρήσεις εστίασης και τουρισμού, με βάση τις ανάγκες της κουζίνας σας.

Ειδικές παραγγελίες

Χρειάζεστε κάποιο συγκεκριμένη παραγγελία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας? Παρασκευάζουμε για εσάς, με δική σας συνταγή ή και χωρίς, τα προιόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σας ώστε να ικανοποιήσετε πλήρως τους πελάτες σας. Δημιουργούμε προσαρμοσμένα γεύματα σε είδος και ποσότητα σύμφωνα με τις οδηγίες σας και τα μεταφέρουμε στο χώρο σας.

Τα προϊόντα μας

Παράγουμε μια μεγάλη ποικιλία από τρόφιμα έτοιμα για κατανάλωση, φτιαγμένα με μεράκι και σπιτική φροντίδα. Πολλές από τις συνταγές μας αναδεικνύουν την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και αποτελεί στόχο και όραμα για εμάς η προώθηση των αγνών προϊόντων της ελληνικής γης.

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν εκτός από έτοιμα γεύματα, αλείμματα, χειροποίητες πίτες, πρωτεϊνικές σαλάτες καθώς και επιλογές με υπερτροφές. Σημαντικό κομμάτι της παραγωγής μας αποτελούν τα βιολογικά προϊόντα καθώς και προϊόντα κατάλληλα για ειδικές διατροφές όπως για χορτοφάγους και vegans.

Ενδιαφέρεστε για ειδική παραγγελία ?

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!

Παραγγελία Χονδρικής.

Κλείστε τηλεφωνικό ραντεβού για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τον τιμοκατάλογο μας, και για να πραγματοποιήσετε άμεσα την παραγγελία σας!

Our goal is to help people in the best way possible. this is a basic principle in every case and cause for success. contact us today for a free consultation. 

Practice Areas

Newsletter

Sign up to our newsletter